Finnish English
Puhelin +358 45 1200 630 Sähköposti: info@envecon.fi

MI-MID välpät MI-MID välpät

Esikäsittely|Esikäsittely » Välppäys

Jäteveden esikäsittely
Ruuvivälppä, joko välpepuristimen kanssa tai ilman.MI-MID välpät

Jäteveden esikäsittely

Ruuvivälppä, joko  välpepuristimen kanssa tai ilman.

MI-sarjan välpät ovat integroituja laitteita, koostuen välpästa, akselittomasta spiraalista, ja puristinyksiköstä.Toiminnan aikana tulevan jäteveden mukana olevat partikkelit kasaantuvat välppäsiivilään ja saa aikaan  patoutuman. Veden pinnan noustessa asetellulle tasolle spiraali alkaa toimia. Välppäkorin kohdalla spiraaliin kiinnitetyt harjat puhdistavat välppäkorin ja samalla spiraali kuljettaa välpejätteen edelleen puristimelle (mikäli MID-malli)

ja sen jälkeen välpe puristetaan ja riippuen kiintoaineominaisuuksista, tilavuudesta saadaan noin 40 % pois.välpe johdetaan  jätekonttiin tai lavalle.

MI-sarjan välpät voidaan toimittaa joko suoraan kanavaan asennettavana tai varustettuna tankilla jossa laippaliitännät sisääntulolle ja poistolle. Jatkuva säkkisysteemi välppeen poistoon saatavana optiona.

Huuhtelu tapahtuu suuttimien kautta jolla saadaan orgaaninen aines ja liukenevat partikkelit huuhdeltua ja palautettua takaisin esimerkiksi sisääntulokanavaan. Noin 90% pesuteho voidaan saavuttaa riippuen sovelluksesta.

Lisätietoja MI-sarjan välpistä löydät valmistajan englanninkielisestä esitteestä

© 2014 Envecon
Web Design Powered by Quick.Cart