Finnish English
Puhelin +358 45 1200 630 Sähköposti: info@envecon.fi

Kaksisuuntaiset Ruuvikuljettimet

Kuljettimet

Kaksisuuntaiset Ruuvikuljettimet
- Kiintoaineen kuljetus ja käsittely
- Teollinen kiintoaineen käsittely
- Vesi- ja jätevesilaitoksetRuuvikuljettimet tarjoavat kustannustehokkaan ratkaisun kiintoaineen käsittelyyn. Kuljettimia voidaan käyttää monella eri teollisuuden ja kaupan alueella mukaanlukien paperiteollisuus, teurastamot, elintarviketeollisuus, jalostamot jne.. Yksittäisen kuljettimen voi toimittaa 40 m pitkänä ja voidaan liittää lisäkuljettimiin saavuttaen tällä tavoin monipuoliset siirtomahdollisuudet. Systeemiin voidaan liittää myös vertikaaliset kuljettimet tarvittaessa

Kiintoaine kuljetetaan akselittomalla spiraalilla, joka pyörii kulutusta kestäviä vaippoja (liners) vasten ilman mitään välilaakerointia. Tällä tavoin saavutetaan suuri siirtokapasiteetti ilman mahdollista tukkeutumista sekä mahdollistetaan yksinkertainen ja vähäinen huollon tarve

Kuljettimet on saatavana joko yhdellä tai kahdella spiraalilla. Vaadittaessa voidaan myös toimittaa spiraalit akselilla. Vaipat (liners) voidaan toimittaa joko korkeamolekyyli muovista tai ruostumattomasta teräksestä, riippuen siirettävästä kiintoaineesta.

Yhdessä suoritetut tutkimukset vaihdetoimittaja Nord Getreiben kanssa varmistavat korkealaatuisen ja luotettavan kuljetinsysteemin. MND Ruuvikuljettimet on valmistettu samalla filosofialla, kuten kaikki muutkin MAINDin laitteet luomalla mahdollisimman monta osiota pulttikiinnityksillä, ei hitsaamalla. Täten saavutetaan erittäin helppo pääsy laitteen huoltoa silmälläpitäen ja ylläpitokustannukset saadaan pidettyä alhaalla korkean toiminta-asteen myötä.

MND Ruuvikuljettimet on erikoisesti suunniteltu kuljettamaan vaikeita, monipuolisia, epäsäännöllisiä kiintoaineita mukaanlukien:

  • Rakeiset ainekset
  • Jätekiintoaineet
  • Tiivistetty ja kuivattu liete
  • Kelluvat välppeet
  • Säilykeruuat
  • Pastat yms.
  • Liha, kala, hedelmät, vihannekset

© 2014 Envecon
Web Design Powered by Quick.Cart