Finnish English
Puhelin +358 45 1200 630 Sähköposti: info@envecon.fi

MN Hiekanerotin

Esikäsittely|Esikäsittely » Hiekanerotus, pesu ja kuivaus

MN Hiekanerotin
- Kunnallisen jäteveden esikäsittely
- Hiekan kunnostaminen ja kiintoaineen käsittely teollisuuden poistovesissä
- Hiekan ja saosteiden poistoMN Hiekanerotin

Jäteveden esikäsittely

MN –sarjan Kiintoaine ja hiekanerottimet tarjoaa yksinkertaisen, kustannustehokkaan ratkaisun kiintoaineen ja hiekan poistoon prosessivesistä sekä jätevesistä. Laite voidaan soveltaa teollisuuden prosesseihin, paperiteollisuuteen, teurastamoille, elintarviketeollisuuteen, jalostamoille jne, joko kiintoaineen kunnostukseen tai poistoon, tai suojaamaan jätevesiprosessia ennen biologista vaihetta poistamalla ylimääräinen hiekka ja kiintoaine tulevasta jätevedestä.

MN-sarjan  Kiintoaine ja hiekanerottimet koostuvat akselittomasta spiraalista sekä syöttösuppilosta. Jätevesi virtaa syöttösuppiloon jossa kiintoaine ja hiekka laskeutuu alas. Lasketunut materiaali kuljetetaan spiraalilla ylös ja edelleen konttiin tai lavalle. Spiraali kuljetinosiolle voidaan tarvittaessa integroida huuhtelu orgaanisen aineksen poistamiseksi.

FILWASH voidaan integroida spiraali kuljettimelle orgaanisen aineksen pesuun ennen kiintoaineen ja hiekan poistoa. Noin 50% pesuteho saavutettavissa.Lisäksi saatavana optiona jatkuva säkkisysteemi kiintoaineen ja hiekan poistoaukkoon. Tällä saadaan esim hajuhaitat eliminoitua.

Toiminta

Prosessivesi tai jätevesi virtaa syöttösuppiloon. Hiekka ja kiintoaine laskeutuu suppilon pohjalle mitoitetun hydraulisen viiveen myötä. Hyötyshde >80% 0,20 mm tai suuremmille kiintoainepartikkeleille. Kelluvat partikkelit ajautuvat virtauksen myötä prosessiin ja laskeutunut materiaali kuljetetaan suppilon pohjalta spiraalilla edelleen joko kontiin tai lavalle.

Lisätietoja MN-sarjan hiekanerottimista löydät valmistajan englanninkielisestä esitteestä

© 2014 Envecon
Web Design Powered by Quick.Cart